Define aramak için kazdıkları kuyuda zehirlendiler

Define aramak için kazdıkları kuyuda zehirlendiler
Konya'nın Bozkır ilçesinde define aramak için yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, diğer ikisi hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Bozkır ilçesinde define aramak için yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, diğer ikisi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Can, Ahmet T. ve Abdullah G, dün akşam Hisarlık Mahallesi kırsalında define aramak amacıyla yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazdı.

Kuyuda kazı yapan üç kişi, çıkan metan gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, arama kurtarma çalışmaları sonucunda Ahmet T. ve Abdullah G'yi kuyudan çıkardı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Yoğun metan gazı nedeniyle ilk etapta kuyudan çıkarılamayan Ahmet Can'ın ise uzun süren çalışmalar sonucunda bu sabah cesedine ulaşıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum