Deli Fırın “Ramazan’a” hazır

Deli Fırın “Ramazan’a” hazır
Kuruluşun 1. yıldönümü kutlayan Deli Fırın; Ramazan ayında iftar menüleri ve iftardan sonra etkinlikleri ile mübarek ramazan ayında şehir sakinlerinin vazgeçilmez mekanlarından birisi olacak.

Birbirinden lezzetli 3 farklı menüleri ile vatandaşlar ile buluşacak Deli Fırın; lezzetli iftar sofraları için tüm hazırlıklarını tamamladı. İşletmecilerden Ercan Yavuz ve Alper Sunar, “Deli Fırın ailesi olarak yaklaşık 1 yıl önce kurduğumuz işletme ile Konya’ya hizmet sektöründe yeni bir kalite ve hizmet anlayışı getirdik. Mübarek Ramazan ayında 200 kişilik salonumuz ile Konyalı hemşerilerimize unutulmaz iftarlar yaşatacağız. İftarda ve iftar sofrasında canlı müziklerimiz ile Deli Fırın ailesi olarak misafirlerimiz ağırlayacağız. İftar menülerimiz 35-49 TL fiyat aralığında. Deli Fırın ailesi olarak 2. şubemizi Zafer Meydanında Dershaneler Sokağı’nda Konyalıların hizmetine sunacağız. Müessesemize gelen vatandaşların isteği doğrultusunda A’dan Z’ye birçok ürünümüz mevcut. Tatlı ve tuzlu seçeneklerimiz ile bu sene de kalite, hijyen ve lezzet noktasında adımızdan bahsettireceğiz. Ayrıca sıcak yaz akşamlarında müşterilerimizin içini serinletecek, damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak kendi imalatımız nefis dondurma ile ağızları tatlandırıyoruz” dediler. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.