Demet Akalın Özel Hayatıyla İlgili Her Şeyi İtiraf Etti

Demet Akalın Özel Hayatıyla İlgili Her Şeyi İtiraf Etti
Şarkıcı Demet Akalın bir süredir birlikte olduğu eşi Okan Kurt’un tüm sırlarını verdiği bir röportajda anlatırken özellikle eşinin mükemmeliyetçi olduğunu vurgularken günde 3 kere duş alırdı açıklaması ise şaşkınlık yarattı.

Demet Akalın Özel Hayatıyla İlgili Her Şeyi İtiraf Etti

Funda Özkalyoncuoğlu, Jess Molho ve Gamze karaman’ın sunumuyla hafta içi her günTV8’de ekranlara gelen ‘Aramızda Kalmasın’ programına misafir olan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt hususi hayatları ile alakalı sorulan bütün sualleri samimiyetle yanıtladılar.

Güzel bir sohbetin gerçekleştiği programda; Demet Akalın; eşi Okan Kurt’un karakteri ile alakalı kimi açıklamalar yaptı. Eşinin oldukça titiz bulunduğunu söyleyen Akalın, Okan Kurt’un günde 3 defa duş aldığını ve giyim hakkında da mükemmeliyetçi bulunduğunu belirtti.

Uzun zamandır tatile çıkamadıklarını belirten çift, bunun kimden kaynaklandığını sorgularken keyifli dakikalar yaşandı. Ayrıca Demet Akalın’ın oldukça güzel yiyecek yaptığını söyleyen Okan Kurt “ Beni yiyecek yaparak tavladı” dedi.

Programda diri performans da sergileyen Demet Akalın, şarkılarını iyi mi seçtiğini, albümünü iyi mi hazırladığını anlattı. Albüm çalışmalarında şarkıları okurken kimseyi yanında istemeyen Demet Akalın, enerjinin ve samimiyetin bozulmasından oldukça korktuğunu belirtti.

Uzun zamandır konuşulan konulardan biri olan Hande Yener ile alakalı de açıklamalar oluşturan Demet Akalın, Hande Yener ile darıl olmadığını karşılaşırsa merhaba vereceğini hiçbir zaman benzer masaya oturmam söylediği kişilerin bulunduğunu fakat bu insanın Hande Yener olmadığını söyledi.

Hoş bir sohbetin gerçekleştiği programda; Demet Akalın samimiyeti ve içtenliği ile bütün sualleri cevapladı ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.