Demet Akalın'dan Tık Kavgası!

Demet Akalın'dan Tık Kavgası!
Ünlü prodüktör Polat Yağcı Demet Akalın'ın İntikam şarkısının tıklanması ile ilgili şok iddiasıyla kafa karıştırdı

Demet Akalın sahtekarlıkla suçlandı.. Çıkardığı İntikam şarkısıyla tıklanma ve izlenme rekoru kıran klibin "tık sayısına sahte" diyen ünlü prodüktör Polat Yağcı'ya Demet Akalın'dan cevap gecikmedi. Demet Akalın'ın İntikam şarkısının yüklendiğive pek çok kişinin uykuda olduğu saatlerdeki tıklanma sayılarını saat saat yazdı ve "Kliplerde sahtekarlığa son"etiketiyle şu yorumu yaptı: 
DEMET AKALIN 'IN İNTİKAM YANITI 
Şarkısını sosyal medya ekibiyle kendisinin tıklattığı iddiasına ise Demet Akalın "Şarkım şekil, önümden çekil" ve "Keyfimiz kimlere dert olmadı ki" yorumlarıylacevap verdi. Şarkıcı bu konuda son olarak da "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derlerdi. Bakıyorum da şimdilerde 40 dakika sürmüyor. Kahve mi bozuk yoksa dostlar mı anlayamadım!" sözünü paylaşarak tepkisine devam etti. 
Demet Akalın İntikam şarkısının ardından Pırlanta şarkısına klip çekti. Demet Akalın Pırlanta şarkısının klibinin ise Haziran ayında yayınlanacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.