Demir Grup Sivasspor-kızılcabölükspor Maçına Doğru

Demir Grup Sivasspor-kızılcabölükspor Maçına Doğru
SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda oynanacak Demir Grup Sivasspor-Kızılcabölükspor maçının biletleri satışa çıktı.Sivasspor Kulübü internet...

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda oynanacak Demir Grup Sivasspor-Kızılcabölükspor maçının biletleri satışa çıktı.

Sivasspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda yarın saat 18.30'da oynanacak karşılaşmanın biletlerinin, www.passo.com.tr internet sitesinden ve Yeni 4 Eylül Stadyumu maraton tribünü (14 Nolu Giriş) önündeki Passolig Kart gişelerinde 09.00-18.00 saatlerinde satışa sunulduğu bildirildi.

Misafir takıma ait tribün biletleri için de kağıt bilet satışının sadece Yeni 4 Eylül Stadyumu Passolig gişesinden gerçekleştirileceği aktarıldı.

Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden bilet yüklemesi yapmaları istendi.

Maçın bilet fiyatlarının VIP tribün 20 lira, maraton tribün 2 lira, güney kale arkası tribün 2 lira, kuzey tribün kale arkası 5 lira, misafir takım seyircisi için 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.