Demir Grup Sivasspor-trabzonspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Demir Grup Sivasspor-trabzonspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
SİVAS (AA) - Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor maçının biletleri satışa çıktı.Sivasspor Kulübü internet sitesinden...

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor maçının biletleri satışa çıktı.

Sivasspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda 26 Kasım Pazar günü saat 14.00'te oynanacak karşılaşmanın biletlerinin, www.passo.com.tr internet sitesinden ve Yeni 4 Eylül Stadyumu maraton tribünü (14 Nolu Giriş) önündeki Passolig Kart gişelerinde 09.00-18.00 saatlerinde satışa sunulduğu bildirildi.

Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden bilet yüklemesi yapmaları uyarısında bulunuldu.

Passolig kartı bulunmayan taraftarların 19.50 lira karşılığında gişelerden kartlarını anında satın alabilecekleri ve bunun için yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmalarının yeterli olacağı ifade edildi.

Maçın bilet fiyatlarının ise VIP tribün 40, maraton tribün 15, Osman Seçilmiş güney kale arkası tribün 5, kuzey tribün kale arkası 40 ve misafir takım 40 lira olarak belirlendiği aktarıldı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.