Demirel: Üreticiye destek olacağız

Demirel: Üreticiye destek olacağız
 Editör
Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, projelerini açıklıyor.

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel tarım ve ticaret sektörü açısından büyük öneme sahip olan Lisanlı Depoculuk (Lidaş) sistemini hayata geçirerek üreticilere destek olacaklarını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ortaklığında çiftçilerin ürünlerinin zayi olmaması için Lisanslı depoculuk yatırımı ile tarım ürünlerinin güvenli ve etkili bir şekilde depolanmasını sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye başkan adayı Abdulmuttalip Demirel,'' Gerçekleştireceğimiz bu önemli yatırım ile yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Bu yatırım alın terini emeğe dönüştüren üreticilerimizin ürünlerini daha uzun süre saklayabilmelerine imkân sunacaktır. Bölgemiz tarım ve ticaret alanında önemli bir potansiyele sahiptir. Lisanslı depoculuk sistemi, bu potansiyeli daha da artırmak için önemli bir adımdır'' dedi.

Lisanlı depoculuk yatırımı projesinin halkın hizmetine sunulması ile birlikte fiyat istikrarını destekleyici ve tarım sektörünü olumsuz hava koşullarına karşı korucu önlemlerin alınacağının altını çizen Demirel; Aynı zamanda lojistik avantajlar sağlamak kaydıyla ticaretin gelişmesinin önü açılarak bölgemizdeki istihdamın artmasına da katkı sağlayacağız'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.