Demirkan'dan,Sertap Erener'e Şarkı!

Demirkan'dan,Sertap Erener'e Şarkı!
Ünlü şarkıcı Demir Demirkan ile Sertap Erener 18 yıllık bir aşk yaşıyordu. Demir Demirkan lise aşkı uğruna Sertap Ereneri yarı yolda bırakmıştı. Ayrılığın ardından Sertap Erener, kendini albüm hazırlıkları ile oyaladı. Erener, ayrılığın ardından, Demirkan

Ünlü şarkıcı Demir Demirkan ile Sertap Erener 18 yıllık bir aşk yaşıyordu. Demir Demirkan lise aşkı uğruna Sertap Ereneri yarı yolda bırakmıştı. Ayrılığın ardından Sertap Erener, kendini albüm hazırlıkları ile oyaladı. Erener, ayrılığın ardından, Demirkan'a tedbir kararı aldırmıştı.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, Demir Demirkan ile ayrıldıktan sonra kendini albüm çalışmalarına verdi. 18 yıllık ilişkinin ardından Erener, Demirkan'a kişilik haklarını zedelediği için mahkemeye başvurmuştu. Demirkan'a mahkeme tarafından tedbir kararı verilmişti. Demir Demirkan, bütün bu olanların ardından yeni bir şarkı yazdı. Sosyal medyada şarkıyı paylaşan Demirkan "Söz Adam Olucam" şarkısına klip çekti. Klipte Demirkan'a 3 arkadaşı da eşlik etti.

Demir Demirkan " Söz Adam Olucam" şarkısını klipte vurgulu olarak söylemesi dikkatleri üzerine çekti. Demirkan, yeni yılda Sertap Erener'e adam olacağının sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.