DEM'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bayrağı geri koydu

DEM'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bayrağı geri koydu
DEM Parti yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin sitesindeki Türk Bayrağını aynı şekilde geri ekledi.

DEM Parti yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde Meclis Salonundaki Türk Bayrağının kaldırılmasının ardından belediyenin internet sitesindede bayrak kaldırılmıştı. Sosyal medyada gündem olan ve tepki yağan olay sonrası geri adım atan DEM'li belediye, bayrağı aynı şekilde geri ekledi.

gls4ojxwiaaow0g-2.jpg

DİYARBAKIR MECLİSİNDEKİ BAYRAK KALDIRILDI

iyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde Meclis Salonunda Türk bayrağı da geçtiğimiz günlerde kaldırıldı. Salonun aralık ayında çekilen karelerinde Türk bayrağının olduğu görülürken, nisan ayında çekilen karelerde ise kaldırıldığı fark edildi. Yaşananlar sonrası Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tepkilerin ardından Türk bayrağını olması gerektiği yere astı ve görüntüleri reddetti.

Web sitesindeki Türk bayrağını kaldıran Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tepkilerin ardından geri adım attı - Resim : 6

SUR BELEDİYESİ'NDE ATATÜRK VE ERDOĞAN'A KÜFÜR

İçişleri Bakanı AliYerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret ettiği tespit edilen U.G. adlı şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözler sarf eden U.G. adlı şüpheli, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'müzce gözaltına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ: BÖLÜCÜ ALÇAKLAR BU MİLLETİN EVLADI OLAMAZLAR

Öte yandan MHP Lideri Devlet Bahçeli yaşanalara sert tepki gösterdi: Bahçeli "Türk bayrağının asılmasını ve şehitlerimize saygı duruşunu reddeden, Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti'nin de mensubu olamazlar. DEM Parti hakkında kapatma davası açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması, ecdada, vatana ve millete namus borcudur" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.