Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Denedik olmadı

Denedik olmadı

Evinde mağlubiyeti olmayan Akhisar ile Deplasmanda Galibiyeti olmayan iki ekibin mücadelesinde sonuç merakla bekleniyordu. İki ekibin Konya’daki mücadelesinde Gekas hat-trick yapmış ve Torku Konyaspor karşılaşmayı 4-0 gibi farklı skorla kazanmıştı.
Her iki takımın da formasını giyen Gekas’ın performansı da maç öncesinde en az skor kadar merak edilenler arasındaydı. Akhisar’dan gidişi, Konya’ya gelişi ve Konya’dan ayrılışı hep olay olmuştu. Akhisar evinde kazanamasa da kaybetmiyor, Torku Konyaspor ise Aykut Kocaman’la yakaladığı havayı devam ettirmek istiyordu.  Bu şartlarda doksan dakika başladı.
Maç başlar başlamaz iki takımda da biraz panik havası gördüm ama dakikalar ilerledikçe, Torku Konyaspor skor üstünlüğünü alamasa da pozisyon ve topa sahip olma üstünlüğünü ele geçirdi tam da bu dakikalarda Akhisar ekibi 10 kişi kaldı. Ömer Ali özellikle bu yıl büyük yükselişin yanında pozisyon alma ve araya girmedeki meziyetlerini son 3 haftadır hat safhaya çıkardığını gördük. Bu çizgide devam etmesi durumunda, üzerine sürekli bir şeyler koyarak, çok daha parlak bir pozisyonda farklı hedeflerde görebiliriz kendisini. Fakat Torku Konyaspor kırmızı karttan sonra oyundan biraz düştü. 
İkinci yarı Torku Konyaspor bir türlü istediği golü bulamadı golü bulsa maç çok daha farklı yerlere gidebilecekken maalesef oyuncular fırsatları değerlendiremediler.
İşin diğer boyutu maçtan önce Akhisar’dan 1 puan alalım gelelim dense birçok kesim bunu kabul edebilir ama bana sorarsanız bu kötü durumdaki ligimizde şehir olarak fazla mütevazi davranıyoruz. Torku Konyaspor’un yenemeyeceği takım yok. Gerek şehir olarak gerek takım olarak bunun bilincine vardığımızda çok daha güzel işler başaracak bir ekip olabiliriz bu yüzden ben bunu kabul etmezdim şehrimizin takımı Torku Konyaspor buradan galibiyetle dönmeliydi ama olmadı. Rakip uzun süre bir kişi eksik oynamasına karşı hücum bölgesinde şanssızlık beceriksizlik ve acelecilik vardı. Aykut Kocaman değişiklikleri bence yerindeydi eleştirmek yanlış olur. Galibiyet illa hücum oyuncusunu oyuna erkenden alarak gelmez bence değişik yeri zamanı doğruydu. Bazı maçlar vardır kestirip atarsınız denedik olmadı diye ya da önümüzdeki maçlara bakacağız dersiniz, işte bu maç öyle bir maçtı.
Torku Konyaspor çok kötü mü oynadı? Hayır.
Torku Konyaspor çok iyi mi oynadı? Hayır
 Çok konuşmaya, yazmaya gerek yok. O zaman denedik olmadı…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR