Deniz Baykal CHP liderliğine dönecek mi?

Deniz Baykal CHP liderliğine dönecek mi?
Abbas Güçlü ile Genç Bakış'a katılan Deniz Baykal, siyasette sürprizler olabileceğini söyledi.

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykaluzun bir aradan sonra ilk kez Abbas Güçlüile Genç Bakış’a konuk oldu.

Partisinin dünü, bugüne ve yarını hakkında değerlendirmelerde bulunan Baykal'a, programın son bölümünde, “Baykal’ın yeniden genel başkanlığa dönmesi mümkün mü?” diye soruldu.

"SİYASETTE SÜRPRİZLER OLABİLİR"

Siyasetin sürekli değişim yaşanan bir alan olduğunu hatırlatarak, ne olacağının bilinemediğinin altını çizen eski CHP Lideri, "Siyasetin içinde daima bir sürpriz, bilinmezlik vardır. O bilinmezlik ne zaman ortaya çıkar, nasıl ortaya çıkar kimse bilemez." dedi.

"ONA GÖRE GEREĞİ YAPILIR"

Bekleyiş ve varsayımlara göre hareket etmenin doğru olmadığını söyleyen Deniz Baykal,"Seçmen olarak, politikacı olarak, partiler olarak, yöneticiler olarak görevimizi yapalım sonra ülkenin şartları hepimize ne yapmamız gerektiğini söyler bunun gereği de yapılır” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP'TAN SORU ALDILAR

Abbas Güçlü ile Genç Bakış programı TV dünyasında bir ilke imza attı. Üniversite gençliğinin gündemi tartışmasını sağlayan program bu defa, canlı yayına WhatsApp'tan soru aldı. İzleyiciler verilen telefon numarasına gönderdikleri 20 saniyelik videolarla sorularını Deniz Baykal'a yöneltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.