Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal: Babama komplo kuran "gayrımilli" odakla hesaplaşacağız

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal: Babama komplo kuran "gayrımilli" odakla hesaplaşacağız
Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan çarpıcı paylaşımlar geldi.

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Biyokimya mühendisi Aslı Baykal'dan çarpıcı paylaşımlar geldi.

Aslı Baykal son olarak Taksim'deki hain terör saldırısı sonrası söylemleri nedeniyle muhalefeti eleştirmiş ve, "Terör saldırıları iktidara yarıyor, gibi bir söylem üreterek devleti ve kurumlarını zan altında bırakmaya çalışıyorlar. Siz de terörle mücadele edin o vakit, size de yarasın. Bir maniniz mi var?" demişti.

deniz-baykalin-kizi-prof-dr-asli-baykal.jpg


"ARTIK SAĞ-SOL YOK, MİLLİ-GAYRİMİLLİ VAR"

Kendisinin bu ayrışmada "milli" saflarda yer aldığını vurgulayan Aslı Baykal Twitter üzerinden "Türkiye siyasal haritası artık sağ-sol, laik-dindar, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmıyor. Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrımilli olarak ayrışıyor" ifadelerini paylaştı.

"TÜRKİYE'NİN ÇOĞUNUN BU SAFTA OLDUĞU GÖRÜLECEK"

Baykal devamında da , "Ben elbette milli saftayım. Önümüzdeki günlerde solcu, laik, alevi ve Kürtlerin çoğunluğunun da milli saflarda olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye'yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum" dedi.

asli-baykal.jpg

"ONLARI CIMBIZIMLA TEKER TEKER TOPLAYACAĞIM"

Twit dizisine devam eden Aslı Baykal, "Ama şimdi daha öncelikli bir gündemim var. Gayrımilli odağın iktidar olamayacağı bir teorik zemine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Sonra onları cımbızımla teker teker toplayacağım." ifadelerini kullandı.

"BABAMA KOMPLO KURAN GAYRIMİLLİ ODAKLA ELBETTE HESAPLAŞACAĞIZ"

Aslı Baykal, "Bu yola çıktığım zaman, babama komplo kuran gayrımilli odağın karşıma çıkacağını biliyordum. Görüyorum ki çok aceleciler. Onlarla elbette hesaplaşacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.