Deniz Seki KAÇAK KLİP çekecek!

Deniz Seki KAÇAK KLİP çekecek!
Kaçak olarak aranan Şarkıcı Deniz Seki'nin bulunduğu YunanAdası'nda klip çekmeye hazırlandığı iddia ediliyor.Hatta bir yönetmeni bile adaya davet etmiş Deniz.

Polisin peşinde olduğu Deniz Seki yeni albümü İZ'in ikinci klibi için hazırlıklara başladığı hatta bir yönetmenle iletişime geçerek adaya davet ettiği söyleniyor.

Hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve Yunanistan'a kaçtığı söylenen Deniz Seki, 'İz' isimli albümünün ikinci klibi için kolları sıvadı.

Mayıs ayında hakkında yakalama kararı çıkan Deniz Seki, o dönemden beri kayıplara karıştı. Seki'nin Yunanistan'ın popüler adalarından Mykonos'ta bir ev kiraladığı ve Kaçak hayatını burada sürdürdüğü iddia edildi.

Seki, cephesinden yeni haber geldi. 'İz' isimli albümünü geçtiğimiz haftalarda piyasaya süren Deniz Seki, ikinci klibi için kolları sıvadı. İddiaya göre ünlü popçu, klibini saklandığı Yunanistan'da çekecek.

Ünlü popçunun bunun için yönetmen D.A'yı da ortak dostları aracılığıyla yanına çağırdığı söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.