Denizli'de Dolandırıcılık Zanlısı Tutuklandı

Denizli'de Dolandırıcılık Zanlısı Tutuklandı
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre,...

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede yaşayan bir kadını telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişi, kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını söyledi.

Zanlının, sözde şüphelileri yakalamak için ziynet eşyalarını istemesi üzerine kadın, 4 altın bileziği belirtilen noktada bekleyen kişiye verdi. Daha sonra dolandırıldığını fark eden kadının başvurusu üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli T.Ç'yi otogarda yakaladı.

Üst aramasında 4 altın bilezik, 18 bin 850 avro ve 390 lira ele geçirilen T.Ç, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Daha önce de 3 kişiyi dolandırdığı belirlenen T.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.