Denizli'de kayıp liseli genç aranıyor

Denizli'de kayıp liseli genç aranıyor
Pamukkale ilçesinde okula gitmek için evinden ayrılan lise öğrencisinden 4 gündür haber alınamıyor- Baba Saldanlı: - "Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum. Ailecek perişan olduk. Herhangi bir sorunu yoktu"

DENİZLİ (AA) - Pamukkale ilçesinde, okula gitmek için evinden ayrıldıktan sonra 4 gündür haber alınamayan liseli genç aranıyor.

Alınan bilgiye göre, Pamukkale ilçesinde 25 Mart'ta okula gitmek üzere evden çıkan Muhammet Saldanlı'dan, ailesi bir daha haber alamadı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi olan Muhammet Saldanlı'nın babası Olcay Saldanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmediğini, gidebileceği bütün yerleri araştırdıklarını ancak izine rastlamadıklarını belirtti.

Saldanlı, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, "Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyoruz. Ailecek perişan olduk. Herhangi bir sorunu yoktu. Oğlumu gören ya da yerini bilenler lütfen polise ya da jandarmaya haber versin istiyoruz." dedi.

- Kayıp eşini arıyor

Öte yandan, Honaz ilçesi Kocabaş mahallesinde yaşayan Emin Akça (35), 18 gündür kayıp olan eşinin bulunması için yetkilerden yardım istedi.

Akça, 10 Mart'ta işten dönünce eşi Dilber Akça'yı (25) evde bulamadığını belirterek, hayatından endişe ettiğini söyledi.

Gidebileceği yerlere baktığını ve akrabalarına sorduğunu, izini bulamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğunu anlatan Akça, "Her yeri aradım bulamadım. Ailesine dönmesini bekliyorum" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.