Denizli'de "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturuldu

Denizli'de "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturuldu
DENİZLİ (AA) - Denizli'de, İHH ve Medeniyet İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) öncülüğünde sivil toplum örgütlerinin katılımıyla "Yetim Kardeş Hatıra...

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, İHH ve Medeniyet İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) öncülüğünde sivil toplum örgütlerinin katılımıyla "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

MEDENİYAD Başkanı ve İHH Denizli Temsilcisi Mehmet Ali Öner, Pamukkale ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi'nde düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, insanoğlunun Allah'tan başkasına kulluk etmeyip anne-babaya, yakınlarına, yetimlere ve yoksullara iyilik ve güzellikle yaklaşacağına söz verdiğini ama sözünde durmadığını söyledi.

Yetim Dayanışma Günleri kapsamında "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturmaya karar verdiklerini ifade eden Öner, "Yetim gülerse dünya güler. Yetim kardeşlerimizin elinden tutarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye, gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Biz sözümüzde durmaya çalışıyoruz. İyiliklerin kök salması için oluşturduğumuz Yetim Kardeş Hatıra Ormanı için destek veren sivil toplum örgütlerine de ayrıca çok teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Osman Tavşan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.