Denizli'deki fuhuş operasyonu

Denizli'deki fuhuş operasyonu
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 11'i kadın 21 kişi adliyeye sevk edildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 21 kişi, adliyeye sevk edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekiplerinin, internet sitesi üzerinden fuhşa aracılık edildiği yönündeki ihbarı değerlendirerek, 22 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin internette 300'den fazla site açtığı, kadın fotoğrafları bulunan site üzerinden fuhuş için anlaştıkları yaklaşık 40 kişiyi, site aracılığıyla verilen hesaba depozito para yatırmaya yönlendirdiği, bu kişilerin depozito olarak yatırdıkları paraları geri alamadığı öğrenildi.

Şikayette bulunan kişilerin, internette gördüğü fotoğraf ile görüşmeye gelen kadınların farklı olduğunu, söz konusu çeteye depozito olarak 100 ile 10 bin liraya kadar para yatırdıklarını söylediği belirtildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 13 Mayıs Cuma günü düzenlediği operasyonda, fuhşa aracılık yaptıkları öne sürülen 6'sı kadın 17 kişi gözaltına alınmış, yapılan çalışmalarla gözaltı sayısı 21'e yükselmişti.

Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda ele geçirilen bilgisayar, cep telefonları ile 250 bin lira nakit paraya el konulmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.