Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:
"İyi oynamayalım ama 3 puan alalım"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, "İyi oynamayalım ama 3 puan alalım, ona razıyım. Bu kritik süreçte bizim için önemli olan bu" dedi.

Yeşil-siyahlılar Palaz yönetiminde, 27 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Koray Palaz, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu, bu nedenle maçın çok zorlu geçeceğini düşündüklerini belirtti.

Denizlispor'un, 12 "final maçı" oynayacağını ve bu karşılaşmaları kazanmaları için gerekli organizasyon şemasını, oyun kurgularını hazırladıklarını ifade eden Palaz, şunları kaydetti:

"Giresunspor almış olduğu galibiyetle üst sıralara doğru tırmanmak ve o potanın içerisinde yer almak isteyecektir. Fakat bizim için durum daha farklı. Onlar üst sıralarda farklı bir heyecanı kovalarken biz de alt sıralarda farklı bir mücadele veriyoruz. Daha çok iyi futboldan öte skoru alabileceğimiz oyun kurguları ve formatları üzerinde çalışıyoruz. Çünkü bizim için bu saatten sonra, 'çok iyi oynadık, mağlup olduk' dememiz çok bir şey ifade etmiyor. O yüzden iyi oynamayalım ama 3 puan alalım, ona razıyım. Bu kritik süreçte bizim için önemli olan bu."

Palaz, göreve geldiği ilk gün Denizlispor'un ligde kalacağını oyuncu grubuna inanarak söylediğini, bunu da başaracaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.