Denizlispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Denizlispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları
- Teknik Direktör Şimşek:- "Çok koşan ve mücadele eden iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz"


AFYONKARAHİSAR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, çok koşan ve mücadele eden iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar'da kamp yapan Denizlispor, çalışmalarına kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla devam etti.

Yeşil-siyahlı ekibin çalıştırıcısı Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etap kampını Erzurum'da yaptıklarını, Afyonkarahisar kampının da iyi gittiğini ifade etti.

Transfer yasakları olduğu için transfer yapamadıklarını ancak bunu avantaja çevirmeyi düşündüklerini aktardı.

Şimşek, futbolcularına güvendiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yeni sezonda tabii ki değişiklikler olacak. Hem oyun hem de mücadele anlamında değişiklikler yapacağız. Çok koşan, çok mücadele eden iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Şu an iyi gidiyor. Denizlispor camiası gerçekten büyük bir camia. Futbol oynadığımız zaman bu formanın değerini çok iyi bildik. Şimdi de antrenör olarak değerini biliyoruz. Her forma kutsaldır. Amatörde de oynasan, profesyonelde de oynasan giydiğin formanın hakkını vermek zorundasın. Ben futbolcu kardeşlerimizin hakkını verdiği düşünüyorum."

Geçen yıl ufak tefek olumsuzluklar olmasına rağmen çok da kötü bir sezon geçirmediklerini dile getiren Yusuf Şimşek, "Bu sene çok şükür olumsuz bir şey yok. Yönetim gayet iyi. Hedeflediğimiz yerler var, oralara futbolcu kardeşlerimizle ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.