Deplasmanda işi çözelim

Deplasmanda işi çözelim
Son haftalarda beklenenin bir hayli uzağında kalan Konyaspor, çıkış yolunu Gençlerbirliği maçı olarak görüyor. Yeşil-beyazlılar, ligde oynadığı son 3 deplasman maçında istediği sonuçları alamasa da pazar günü başkentten galibiyetle dönmeyi hedefliyor

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de beklenenin altında bir performans sergileyen Atiker Konyaspor, yeni bir çıkış yolu arıyor. Aykut Kocaman’lı Konyaspor’un ilk kez bu kadar isteksiz ve etkisiz bir oyun ortaya koyması teknik heyeti de harekete geçirdi. Özellikle son haftalardaki istikrarsız görüntüsüyle dikkatleri çeken yeşil-beyazlı ekip, eski havasına dönmek istiyor. Anadolu Kartalı, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçında iyi bir oyun ortaya koyup evine 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

DEPLASMAN SIKINTILI

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de oynadığı son 3 deplasman maçında galip gelemedi. En son Karabükspor deplasmanından 1 puanla dönen Atiker Konyaspor, bu maçın ardından gittiği 2 deplasmandan eli boş döndü. İlk yarının son maçında Akhisar’a konuk olan yeşil-beyazlı ekip, bu maçı 1-0 kaybetti. Temsilcimiz, ikinci yarıdaki ilk deplasmanda ise Beşiktaş ile karşılaştı. Bu maçı da 5-1’lik farklı bir skorla kaybeden Konyaspor, deplasmandaki kötü gidişini sürdürdü.

SÜRPRİZ İSTEMİYORLAR

Deplasmandaki kötü performansını Gençlerbirliği karşısında son vermek isteyen Atiker Konyaspor, bu konuda yoğun çalışıyor. Başkent temsilcisini iyi analiz eden yeşil-beyazlı teknik heyet, bu konuda sürpriz yaşamak istemiyor. Anadolu Kartalı, ligdeki çıkışını Gençlerbirliği maçıyla başlatmayı amaçlıyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.