Depremzedelere Kur'an ve seccade

Depremzedelere Kur'an ve seccade
Konya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) depremzedelere manevi desteği devam ediyor. Sarayönü İlçe Müftülüğü personelleri bu kapsamda ilçeye yerleştirilen depremzedelere bedeli hayırseverlerce karşılanan seccade ve Kur’an-ı Kerim hediye etti

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan asrın felaketi sonrası depremzede vatandaşlar Türkiye'nin dört bir yanına gönderilerek yurt, misafirhane ve otellere yerleştirildi.

Şu ana kadar yaklaşık 7 bin depremzedenin geldiği Konya'da misafirlerin yeme, içme, giyim kuşam gibi maddi olarak tüm ihtiyaçları giderilirken manevi destek de olunuyor.

Konya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) depremzedelere manevi desteği artarak devam ediyor. Sarayönü İlçe Müftülüğü personelleri de bu kapsamda ilçeye yerleştirilen depremzedelere bedeli hayırseverlerce karşılanan seccade ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Depremzede vatandaşlar destek ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.