Derbent'te konferans

Derbent'te konferans
Konya’nın Derbent ilçesinde, “Hazreti Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı” konulu konferans düzenlendi.

Konya’nın Derbent ilçesinde, “Hazreti Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı” konulu konferans düzenlendi. 
Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa Konya İl Müftülüğü Baş Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü konuşmacı olarak katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansta Peygamber Efendimiz için naat ve şiirler okundu. Büyükkörükcü, konferansta yaptığı sunumunda, Peygamber sevgisinden söz etti. Büyükkörükçü, Peygamber Efendimizi iyi anlamak gerektiğini vurgulayarak, onun hayattaki öğretileri ve yaşantısında verdiği mesajların iyi anlaşılması gerektiğini anlattı.
Yaklaşık iki saat süren ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Büyükkörükçü’ye verdiği konferanstan dolayı teşekkür etti ve yörenin simgesi olan el dokuması bir kilim seccade hediye etti.
Konferansa, ilçe Kaymakamı Arif Oltulu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, İlçe Müftüsü Mehmet Ak, AK Parti İlçe Başkanı Emin Uçar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.