Derbi Maçın Ardından

Derbi Maçın Ardından
- Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Valbuena:- "Rakip kalede istediğimiz kadar tehlike oluşturmayı başaramadık"- Sarı-lacivertli oyuncu Dirar:- "Maç içerisinde net pozisyonları üreten bizdik. Skora baktığımız zaman bizim için pişmanlık verici bir akşam ol


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena, tansiyonu yüksek bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Valbuena, deplasmanda alınan 1 puanın çok kötü olmadığını dile getirdi.

İyi bir takım ruhu gösterdiklerini düşündüğünü ifade eden Valbuena, "Rakip kalede istediğimiz kadar tehlike oluşturmayı başaramadık. İlk yarının sonunda bazı pozisyonlarımız vardı. Oradan belki bir golle dönebilirdik ama istediğimizi yapamadık. İlk yarıda golü bulamadık. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra 15 dakikadan biraz daha fazla bir süre rakibimize zorluk çıkarabilirdik ama olmadı." diye konuştu.


- Dirar: "İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum"


Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, iyi bir maç çıkardıklarını düşündüğünü kaydetti.

Maça iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra toparlandıklarını aktaran Dirar, "Rakibimiz yüksek öz güvenle karşımıza çıkmıştı. 8 puanın vermiş olduğu bu öz güvenle 3 puan için sahadalardı ama biz de buraya kesinlikle 3 puan ve 8 puanlık farkı düşürmek için geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Defansif anlamda sağlam bir duruş sergilediklerini vurgulayan Dirar, şu ifadeleri kullandı:

"İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Maç içerisinde net pozisyonları üreten bizdik. Skora baktığımız zaman bizim için pişmanlık verici bir akşam oldu. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra yine gol bulabilirdik ama savunma yapabilmek için enerjimizi çok fazla harcamıştık. O nedenle son bölümde istediğimiz hücumları oluşturmaya belki o enerjimiz, gücümüz yetmedi."

İlk derbisini oynadığını dile getiren Nabil Dirar, kendi performansından dolayı mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.