Derbide Golcülerin Rekabeti Yaşanacak

Derbide Golcülerin Rekabeti Yaşanacak
Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında 27 Şubat Pazartesi günü oynanacak derbi maçta gözler her iki takımın golcülerinin üzerinde olacak

İSTANBUL (AA) - Galatasaray ve Beşiktaş'ın mücadelesi öncesi golcü oyuncular da formlarıyla dikkati çekiyor.

Beşiktaş ligdeki 21 maçta 43 golle en fazla fileleri havalandıran takım olurken, Galatasaray ise 40 golle ikinci sırada bulunuyor.

Türk Telekom Arena'ya lider olarak konuk olacak Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, bu sezon takımlarının ligde attığı gollerin yarısına yakınını kaydetti.

Taraftarlarının desteğiyle rakibini yenerek puan farkını kapatmayı hedefleyen Galatasaray'ın gollerinin yarısından fazlasını ise Yasin Öztekin, Eren Derdiyok, Lukas Podolski ve Armindo Bruma attı.

Cenk Tosun formda

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk mücadelesinde önde olan Beşiktaş'ta, en dikkati çekici performansı Cenk Tosun ortaya koydu.

Gaziantepspor'dan transfer edilen ve siyah-beyazlı takımda 3. sezonunu geçiren Cenk Tosun, lig kariyerinin en iyi performansını 2016-2017'de ortaya koydu. Siyah-beyazlı futbolcu, 16 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında önde bulunuyor.

Galatasaray'ın 4 golcüsü

Galatasaray'da 4 oyuncu ligde gol yükünü ağırlıklı olarak taşıdı.

Sarı-kırmızılı takımın attığı 40 golün yüzde 70'ini Yasin Öztekin, Eren Derdiyok, Burma ve Podolski filelere gönderdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.