Dergi Ve Gazete Tek Uygulamada Buluştu

Dergi Ve Gazete Tek Uygulamada Buluştu
Türkiye'nin ilk ve tek dijital dergi platformu Dergilik uygulamasına Gazetelik bölümü de eklendi

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin ilk ve tek dijital dergi platformu Dergilik uygulamasına Gazetelik bölümü de eklendi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre dijital dergi platformu Dergilik, büyümeye devam ediyor. Okuma alışkanlıklarına yeni bir boyut ekleyen Dergilik'ten artık gazetelere de erişim sağlanabiliyor.

Uygulamaya eklenen Gazetelik bölümü sayesinde Dergilik kullanıcıları, 300'den fazla derginin yanı sıra Hürriyet, Milliyet ve Vatan gazetelerine de tek uygulama üzerinden okuyabilecek.

Sadece Turkcell değil tüm operatör kullanıcıların kullanabildiği Dergilik'te yer alan Dergilerin tümüne ayda 14,99 lira karşılığında ulaşılabiliyor.

Uygulamayı indiren herkes Milliyet ve Vatan gazetesi ile 300'den fazla dergiyi ücretsiz okurken, dileyen Dergilik okurları abone olmadan da tek bir dergi satın alıp okuyabiliyorlar.

Ücretli dergiler 3,49 lira, 6,99 lira ve 9,99 liradan, Hürriyet gazetesi ise aylık 10,99 liradan satılıyor.

Dergilik uygulaması, Turkcell bireysel tarife kullanıcıları tarifelerine ek ücret ödemeden üstelik yanında 5GB interneti ile birlikte tüm dergilere, günlük Milliyet ve Vatan gazetesi içeriklerine ulaşabiliyorlar.

Dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye çok sayıda kategoride derginin yer aldığı Dergilik, kullanıcı tercihine göre yeni öneriler de sunuyor.

Uçak ya da metroda çevrimdışı iken de okuma ve otomatik indirme özellikleri bulunan uygulama, Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleniyor. Uygulamaya giriş yapmak için telefon numarası yazıldıktan sonra SMS ile gelen 4 haneli şifrenin girilmesi yeterli.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.