"Dersaadet Buluşmaları"

"Dersaadet Buluşmaları"
İstanbul Valisi Şahin, Alevi dernek ve vakıf temsilcileriyle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Dersaadet Buluşmaları" kapsamında İstanbul'daki Alevi dernek ve vakıf temsilcileriyle bir araya geldi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vilayet Kabul Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, dernek, vakıf temsilcileri ibadet mekanlarının sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdi.

Dergah ve cemevlerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin detaylar ele alınırken, görüşmede, ele alınan sorunların çözümüne ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Karacaahmet Sultan Dergahı Dedesi Muharrem Ercan, Şahkulu Sultan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamur, Okmeydanı Cemevi Başkanı Zeynel Şahin, Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Eyüp Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül, Bağcılar Cemevi Başkanı Zeynel Abidin Koç, Garip Dede Cemevi Başkanı Celal Fırat, Nurtepe Hacı Bektaş Cemevi Başkanı Zeynel Şahan, Gazi Cemevi Dedesi ve Başkanı Veli Gülsoy ile Erikli Baba Cemevi Başkanı Erdoğan Metin ve Alevi Düşünce Ocağı Başkanı Nezih Doğan Bermek katıldı.

Vali Şahin, toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, temsilcilere teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.