Dev heyecan başlıyor

Dev heyecan başlıyor
Torku Cup’ta heyecan bugün başlıyor. Konyaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada temsilcimizin ilk karşılaşması saat 18.15’de Uşak Sportif ile

Torku Konyaspor Basketbol’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Torku Cup, bugün başlıyor. Basketbol Süper Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala Dev Kartallar, lig öncesi son provasını Torku’nun sponsorluğunda düzenlenen Torku Cup’ta yapacak. Türk Telekom, Muratbey Uşak Sportif ve ligin yeni ekibi Demir İnşaat Büyükçekmece Basket yer aldığı turnuva bugün start alıyor. Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak olan turnuvanın ilk maçında yeşil-beyazlılar bugün saat 18.15’de Muratbey Uşak Sportif ile karışılacak. Bu maç öncesinde ise saat 14.00’de Türk Telekom ile Demir İnşaat Büyükçekmece Basket arasında turnuvanın ilk maçı oynanacak. Dev turnuvada pazar günü ise final maçları oynanacak. İlk günün galipleri saat 17.15’de final maçında karşı karşıya gelirken, saat 15.00’de ilk günün yenilen iki takımı mücadele edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Dev Kartallar, bu turnuva için hazırlıklarını dün tamamladı. Lig öncesi son sınav olarak görülen bu turnuvaya bir hayli önem veren başantrenör Aziz Bekir, öğrencilerine karşılaşma öncesi uyarılarda bulundu. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Clay Tucker’ın da takıma dâhil olması ile yeni bir düzen oluşturan temsilcimiz bu turnuva ile lig öncesi son sistemini oluşturacak. Teknik heyet, bu yönden karşılaşmaları dikkatle izleyecek.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak olan turnuvayı Konyalı sporseverlere ücretsiz olarak izleyebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, lig öncesi tüm sporseverleri bu maça beklediklerini söyledi. Turhan, “Turnuva için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Buradaki takımları da en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisindeyiz. Ev sahibiyiz ve bu maçlara tüm sporseverleri bekliyoruz. Maçları ücretsiz izleyebilecekler. Lig öncesi güzel bir turnuva olacağını düşünüyoruz. Umarım güzel bir basketbol havası yaşatabiliriz” diye konuştu. (Seda Erciş)

dev-heyecan-basliyor.jpg

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.