Dev Kartal, ara vermiyor

Dev Kartal, ara vermiyor
Ligde Ted Kolejini geçerek önemli bir avantaj yakalayan Potanın Kartalları, bu hafta sahasında oynanacak Uşak Sportif maçının hazırlıklarına başladı

Basketbol Erkekler Birinci Lig’inde 21. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor, deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i mağlup etti ve ligdeki konumunu yukarıya taşıdı. Sezonun ikinci devresine iyi başlayamamasına rağmen yeni transferlerle kısa sürede takımın düzenini oturtan yeşil-beyazlılar, geride kalan haftalarda hem savunma anlamında hemde hücumda daha etkili ve istekli bir performans ortaya koydu. Ligde üst üste ikinci, toplamda ise dokuzuncu galibiyetine ulaşan Dev Kartallar, alt sıralardan kurtulma adına büyük bir adım atmış oldu. Bu hafta evinde Muratbey Uşak Sportif’i konuk edecek olan temsilcimiz, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile çalışmalara devam eden yeşil-beyazlılarda eksik bir oyuncu bulunmuyor. Öte yandan temsilcimiz fikstür avantajını değerlendirmek adına çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürüldüğü öğrenildi.

AHMET SERTOK, “İYİ VE KÖTÜ GÜNDE”

Torku Konyaspor Basketbol Şube Sorumlu Asbaşkan Ahmet Sertok, TED Ankara Kolejliler galibiyetini değerlendirdi. Zor bir dönemi geride bıraktıklarının altını çizen Ahmet Sertok, hedeflerine ulaşmak için takımın büyük bir gayret içerisinde olduğunu ifade etti. Sertok, “Öncelikle kritik Rönesans Ted Koleji’ni aştığımız için çok mutluyum. Bu sevinci bize yaşatan hocamızı, ekibini ve tüm oyuncularımızı kutlarım. Bizler her zaman takımımızın yanındayız iyi ve kötü günde de. Zor günleri geride bıraktık artık yukarlara doğru çıkma vakti. Hedeflediğimiz gibi gidiyoruz. Bu konuda da kimsenin şüphesi olmasın en iyi yerlerde olacağız” dedi.

“TARAFTARLAR EN BÜYÜK GÜÇ”

Taraftarlar desteğinin de önemine değinen Ahmet Sertok, evlerinde oynanacak Uşak Sportif maçında salonu dolu görmek istediğini belirtti. Sertok, “Sezon başından beri hep diyoruz taraftarlarımız bizim en büyük gücümüz diye. Onların desteği ile bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Basketbol şehri olduğumuzu herkese göstermeye devam etmeliyiz. Onları hafta sonu oynanacak Uşak maçına bekliyoruz” diye konuştu. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.