DEV KARTAL, SEVİNÇTEN UÇUYOR

DEV KARTAL, SEVİNÇTEN UÇUYOR
Potanın Kartalları, ligdeki galibiyet serisini devam ettirmenin sevincini yaşıyor. Kulüp Şube Sorumlu Asbaşkan Ahmet Sertok, play-off umutlarını her zaman olduğunu söyledi

Seda Erciş/

TBL’de mücadele eden ve Banvit’i yenerek çıkışını sürdüren temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te keyifler yerinde. Ligdeki on birinci, üst üste ise dördüncü galibiyetini alan yeşil-beyazlılar, alt sıralardan kurtulmanın sevincini yaşıyor. Kötü gidişini önce İBB maçıyla sonlandıran ardından deplasmanda Ted Ankara Kolejlileri geçmeyi başaran temsilcimiz daha sonraki haftada ise sahasında taraftarlarını desteği ile Uşak Sportif’i mağlup etti. Bu hafta ise çok kritik bir deplasmanda Banvit’i uzatmalar sonucunda yenen Dev Kartallar, üst üste dördünü galibiyetini almış oldu. Alt sıralardaki ilişkisini tamamen koparan ve üst sıralar için harekete geçen yeşil-beyazlılarda şimdiki hedef play-off. Takımın uyum sorununu tamamen üzerinden atması ile sırayla oynanacak rakiplerine odaklanan Potanın Kartalları, büyük bir azim ile çalışmaya devam ediyor.

AHMET SERTOK, “HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Torku Konyaspor Basketbol Şube Sorumlu Asbaşkan Ahmet Sertok, deplasmanda ligin güçlü bir takımı Banvit’i yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Hedeflere adım adım gittiklerinin altını çizen Sertok, play-off için umutlarının her zaman olduğunu söyledi. Sertok, “Hem Avrupa’da hemde ligimizde boy gösteren Banvit ile deplasmanda karşılaştık. Çok zor geçeceğini biliyorduk fakat kazanacağımıza da inanıyordum. Öyle de oldu. Takımımız çok büyük bir özveri ile galip geldi. Alt sıralardan tamamen kurtulma adına önemli bir maçtı bizim için. Banvit maçından sonra play-off konuşabiliriz demiştik. Şimdi konuşuyoruz. Önümüzde daha çok maç var fakat takımımıza inancımız tam. Onlar ile birlikte hayalimizi gerçekleştirmeye adım adım gidiyoruz” dedi.

“ALT SIRALAR KARIŞIK”

Bu hafta kendi saha ve seyircileri önünde Eskişehir Basket’i konuk edeceklerini söyleyen Sertok, “Alt sıralarda da durumlar karışık. Onlar da ligde kalma adına çok güçlü rakiplerini yeniyorlar. Biz de bu hafta ligin son sırasında yer alan Eskişehir’i ağırlayacağız. Rehavete kapılmadan ve galibiyet serimizi sürdürmek için bu maçı kazanacağız. Tabiki taraftarlarımızın desteği çok önemli. Onların desteği ile daha iyi yerlerde olacağımıza eminim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.