Dev Kartalar yenilendi

Dev Kartalar yenilendi
Yeni sezon hazırlıklarına başlamaya gün sayan yeşil-beyazlılarda kadro şekillendi. Temsilcimiz son yerli transferini bekliyor

Seda Erciş'in Haberi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da geri sayım başladı. Yeni sezon için kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren yeşil-beyazlı kulüp, yapacağı son yerli transfer ile bu süreci tamamlayacak. Son olarak JR Bremer ile yeniden anlaştığını açıklayan temsilcimiz, yabancı transferde de noktayı koymuş oldu. Yerli bir forvet arayışlarını sürdüren ve iki oyuncu ile görüşme halinde olan yeşil-beyazlılar, birkaç gün içerisinde bu transferi gerçekleştirecek. Öte yandan Dev Kartallar, birinci etap hazırlıklarına 10 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

4 KİŞİ KALDI
Transfer dönemini hareketli geçiren yeşil-beyazlılar, çoğu oyuncu ile yollarını ayırırken yeni oyuncuları kadrosuna kattı. Yeni bir kadro oluşturan temsilcimizde geçtiğimiz seneden kalan sadece 4 oyuncu oldu. Torku Konyaspor başantrenörü Aziz Bekir’in raporu doğrultusunda Burak Selen, Valentin Pastal, Sean Williams ve JR Bremer’i kadrosunda tuttu. Temsilcimiz, Doğukan Sönmez, Lasan Kromah, Tyrone Brazelton, Merthan Mutlu, Johndre Jefferson¸Altay Özurgancı ve Vanja Plisnic ile de sözleşme imzalayarak yeni sezona bu kadro ile girecek.

POLAT, “YENİ BİR TAKIM OLUŞTU”

Torku Konyaspor Kulübünün İkinci Başkanı Targun Polat, transfer sürecinin sonuna geldiklerini ve yapılan transferlerde başarılı olduklarını söyledi. Takımın yeni sezon hedefi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Polat, şöyle konuştun: “Geçtiğimiz sezonu iyi bir noktada tamamladık. Yeni sezona daha farklı bir yapılanma ile başlayacağız. Yeni baştan takım kurduk. Hocamız ile birlikte transfer sürecini sürdürdük. İyi bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Hem deneyimli hemde genç oyuncuları kadromuza kattık. İnşallah uyumlu bir ekip oluşur ve yeni sezonda hedefler de buna göre değişir. Bizim asıl hedefimiz geçtiğimiz sezonun bir üzerine çıkabilmek. Bunu da başarabileceğimize inanıyoruz.” 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.