DEV KARTAL’IN GÜCÜ

DEV KARTAL’IN GÜCÜ
Sahasında Eskişehir Basketi yenerek üst üste beşinci galibiyetini alan Dev Kartalları ileriki haftalar için hareketli günler bekliyor.

Seda Erciş'in Haberi

Sahasında Eskişehir Basketi yenerek üst üste beşinci galibiyetini alan Dev Kartalları ileriki haftalar için hareketli günler bekliyor. Yeşil-beyazlıların başantrenör Aziz Bekir, play-off için destek beklediklerini söyledi

TBL’nin 24. haftasını NSK Eskişehir Basket karşısında aldığı galibiyetle kapatan Torku Konyaspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Üst üste beşinci toplamda ise on ikinci galibiyetini elde eden Dev Kartallar, ilerisi için şimdiden planlamalarda bulunuyor. Pazar günü oynanan karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, çok şanssız bir sezon yaşadıklarını dile getirerek ilerisi için çok daha fazla çalışmalarının gerektiğini söyledi.

AZİZ BEKİR, “ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK”

Eskişehir maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Boşnak antrenör, “Çok stresli bir maç sonucunda biz kazandık. İlk 5-6 dakika hariç oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Yine de maçın sonunu oynama konusunda sıkıntılarımız devam ediyor. Uşak Sportif, Ted Kolejliler hemde Banvit maçında da bu sıkıntıyı çektik. 12-13 farka kadar çıkarıyoruz sonra son periyot maçı zora sokuyoruz. Ama bu maçta kazanmasını bildik. Önemli işler yaptık. Bu takım bu sene hem düşük bütçe açısından hem de olumsuzluklara rağmen büyük işler başardı” dedi.

“SEAN WİLLİAMS ARTIK YOK”

Sean Williams’ta bulunan yasaklı madde ile ilgili önemli açıklama yapan Bekir, “Sean Williams akılsızlık yaptı. İnsan yanlış yaparken düşünmüyor maalesef ama sonra kafayı duvarlara çarpıyor. Bundan sonraki dönemde takımla birlikte yer alamayacak. Bize de zarar kendisine de zarar” ifadelerinde bulundu.

 “AVRUPA İÇİN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Avrupa yolunda daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Aziz Bekir, “Bizlere olan destek artmalı diye düşünüyorum. Bu takımı Avrupa’da görmek istiyorsak bunu yapmamız gerekiyor. Sezon sonuna kadar 40 gün kaldı. Bu sürede ödenmesi gereken tam 3 maaş var oyuncularımızın alması gereken. Bizim yönetimimiz bu konularda önemli işler yapacaktır” dedi.

“TÜRKİYE’DE BUNU İLK KEZ GÖRDÜM”

Eskişehir Basket maçında Selçuklu Spor Salonu’na gelen taraftar için ise ayrı bir parantez açan Aziz Bekir; “Salon tamamen dolmuştu ve ayakta izleyenler vardı. Taraftarımız bize müthiş bir destek verdi. Ama bu destekten daha da önemlisi Eskişehir’den gelen 500 kişilik rakip taraftar grubunu ‘Hoşgeldiniz’ diyerek karşıladılar. Ben daha önce Türkiye’de böyle bir şey hiç görmedim. Gerçekten örnek bir davranış sergilediler. Kendilerini hem kutluyor hem de takıma verdikleri destek için onlara çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.