Dev Kartallar, maça hazır

Dev Kartallar, maça hazır
Yarın sahasında Royal Halı Gaziantep ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Torku Konyaspor, sezonun ilk yarısını kazanarak noktalamayı hedefliyor

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, ilk devrenin son maçında yarın Royal Halı Gaziantep’i konuk edecek. Üst üste alınan mağlubiyetleri unutturup devreye moralli girmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hafta başından bu yana yoğun antrenmanlar gerçekleştiren Torku Konyaspor, bugün son çalışmasını yapıp maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde Troy ve yeni transfer Hakim Warrick’in bu mücadelede oynaması bekleniyor. Öte yandan taraftarlarının desteğini de arkasına alarak bu kritik mücadeleden galibiyet ile devreyi tamamlamak isteyen Dev Kartallar, bu maç ile taraftarlarını affettirmek istiyor.

MURAT ÜNLÜ, “İLK YARIYI KAZANARAK BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Torku Konyaspor Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ünlü, sahalarında oynayacakları Royal Halı Gaziantep maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Ünlü sezonun ilk yarısını kazanarak kapatmak istediklerini belirterek, “Evimizde oynayacağımız Royal Halı Gaziantep maçı ile ilk yarıyı noktalayacağız. Bu maç öncesinde yaptığımız transfer ile pota altını güçlendirdik. Üst üste zorlu rakiplerle oynadığımız ve bizim de eksik olduğumuz dönemde 5 maç kaybettik. Tekrar bir çıkış yakalayıp, puan cetvelinde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz.

Bu anlamda Royal Halı Gaziantep maçı bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimiz ile galibiyet sayımız aynı. Onlar da kazanmak için ellerinden geleni yapacaktır. Gerçekten zorlu ve heyecanlı bir maç bizi bekliyor. Konyalı basketbolseverlerin bizi yalnız bırakmamasını ve bu güzel maçı salona gelerek ve bize destek vererek izlemelerini istiyoruz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.