"Devamı Gelecek"

"Devamı Gelecek"
Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun Antalya-Belek'te bu yıl ilkini düzenlediği Bisiklet Spor Çalıştayı sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, çalıştayı bir başlangıç olarak kabul ettiklerini, devamının geleceğini söyledi.

"Devamı Gelecek"

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun Antalya-Belek'te bu yıl ilkini düzenlediği Bisiklet Spor Çalıştayı sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, bu çalıştayı bir başlangıç olarak kabul ettiklerini ve devamının geleceğini söyledi

Çalıştayın son gününde sporcular, antrenörler ve mekanisyenlerle düzenlenen toplantıya Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı ve Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık da katıldı.

"Büyük mesafeler küçük adımlarla başlar"

Toplantıda söz alan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, böyle bir çalıştayın ilk defa yapılmasına hem sevindiğini hem de üzüldüğünü söyledi. 93 yıllık federasyon tarihinde bunun daha önce yapılması gerektiğini belirten Özekinci, "Çok geç de olsa çalışmalara başlamak güzel. Bu henüz atılmış küçük bir adım ama büyük mesafeler küçük adımlarla başlar. İlk çalıştay, geleceğe yatırım açısından bir başlangıç olacaktır. Bu yüzden başta federasyon başkanımız Erol Küçükbakırcı olmak üzere tüm federasyon üyelerini tebrik ediyorum" dedi.

"Serik bisikletin merkezi olacak"

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, ilçe olarak spora oldukça önem verdiklerini söyledi. Bisiklet sporu için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını aktaran Çalık, "7 bin tane bisiklet temin ettik. Bunları sporculara dağıtmaya başladık. Bisiklet sporunun ilerleme kaydetmesi için biz de elimizden geleni yapacağız. İnşallah Serik bisikletin merkezi olacak" ifadelerini kullandı. Toplantının sonunda katılımcılara plaket takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.  (Emre Tanrıver)

 

genclik-ve-spor-bakanligi-mustesar-yardimcisi-ibrahim-ozekinci.jpg

serik-belediye-baskani.jpg

34-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.