Devlet Hastanesi Personellerinden Anlamlı Yürüyüş

Devlet Hastanesi Personellerinden Anlamlı Yürüyüş
Milli irade nöbetinin sekizinci gününde

Süleyman Sayan’ın Haberi

Milli irade nöbetinin sekizinci gününde Seydişehir Devlet Hastanesi çalışanları darbe girişimine tepki yürüyüşü organize etti. Başta Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altıntepe, Hastane Müdürü Yakup Çapacı, diğer idareciler olmak üzere, Doktorlar, hemşireler, Güvenlik Personelleri, Bilgi işlem personelleri, Tıbbi sekreterler, memurlar, temizlik personelleri ve  tüm personelin aileleri de yürüyüşe destek verdi. 

sam_7679-001.jpg

Seydişehir Devlet Hastanesinden başlayan yürüyüşe bazı araçlarda konvoy oluşturarak eşlik etti. Kalabalık Türk bayrakları sallayarak  önce hükümet binasının önüne, sonra ilçenin önemli caddelerine hareket etti. Personeller Yürüyüşte terörü lanetlerken, ülkemiz lehine bol bol slogan attılar. Yürüyüş Seydişehir Belediyesi önünde bulunan meydanda son buldu. Hastane Önünde yaklaşık 500 kişiyle başlayan yürüyüş Belediye önüne gelindiğinde binlere ulaştı

d.jpg

Belediye Meydanında önce İstiklal marşı okundu, ardından Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altıntepe mikrofonu eline aldı. Altıntepe Açıklmasında; 

sam_7725-002.jpg

‘’ Vatan Sensin kardeşim, vatan benim. Kışladaki asker, hastanedeki hemşire, meydanda ki esnaf, okuldaki öğretmen. Vatan biziz, vatan hepimiziz.

Asker postalları ve yabancı bayraklar altında yaşamaktansa, ölmeyi tercih eden vatan evlatları, Dış güçlerin onlarca yıl önce yaptıkları planlar gereğince; ya kukla hükümetler kurdular orta doğu coğrafyasında, olmadı terör örgütleri icat ettiler; Bu zaman zaman El kaide oldu, Başka zaman DAEŞ, şimdide FETÖ, Terör örgütlerince iç karışıklık çıkarttılar. Sırasıyla Afganistan, Irak, Suriye Mısır’da. Şimdi Hedef Türkiye! PKK ile beceremediler, Ne tesadüf değil mi PKK yenildiği anda FETÖ terör örgütü aracılığı ile başlattılar darbe girişimini. Böl- Parçala- Yönet.

Buna Fırsat verecekmiyiz ?

Ah güzel Ülkem! Sen ne darbelere ne iç savaşlara direndin. Alevi, sunni denediler olmadı. Kürt Türk dediler olmadı. Şimdi yeni Piyon FETÖ  aracılığı ile yapılan darbe girişimi ve sonrasında iç karışıklık planları. Uyanık ol ey  milletim. ‘’ Dedi. Darbeye direnen Başta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Muhalefet Liderleri Devlet  Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu na teşekkür ederek  sürdürdüğü konuşmasında Altıntepe;’’asıl teşekkürü  hakeden benim, sensin, biziz, hepimiziz. Birimiz hepimiz olduğu sürece emellerine ulaşamayacaklar. Bu Millet babasız yaşar, anasız yaşar,evlatsız yaşar  ama vatansız yaşayamaz.Bu Bayraklar  son ferdimiz yaşayana kadar dalgalanmaya devam edecektir. Sözleriyle konuşmayı tamamladı. Konuşma sık sık sloganlar ve alkışlarla kesilirken konuşmanın ardından Kuranı kerim okundu ve milli irade nöbeti kaldığı yerden devam etti.

Başhekim Fatih Altıntepe’nin konuşmasını takip edenler arasında ; Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit Orman ve  Su İşleri bakan yardımcısı Harun  Tüfekçi, Seydişehir Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal, Ak Parti İlçe  Başkanı Mustafa Konurer’de vardı.

sam_7748-001.jpg

Öte yandan Yürüyüşün sonunda İlçede tarımla uğraşan köylüler, traktörler ile konvoy yapıp yürüyüşe renk kattılar. Hastane Başhekimi Fatih Altıntepe’nin 11 Yaşındaki kızı Zişan Altıntepe ezbere okuduğu, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘’Sakarya’’ şiiri ise izleyenlerden büyük alkış aldı. (Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.