Diego mutsuzluk açıklaması

Diego mutsuzluk açıklaması
Spor Toto Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Rizespor maçı sonrası performansını değerlendirdi.

Diego Ribas; "Çok mutlu bir akşam oldu. Sadece kendi adıma değil tüm takım adına mutluyum. Bu zamana kadarki en iyi oyunumuzu ortaya koyduk ve bu şekilde sahadan galibiyetle ayrıldık.

İyi perfornmans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Takım iyi oynadığında her oyuncunun bireysel kalitesininin daha iyi ortaya çıktığını düşünüyorum. Adetpe olmaya çalışıyorum, uyumum her geçen gün daha iyiye gidiyor. İyi bir oyunu geride bıraktığımı düşünüyorum.

Bugün mutlu bir Diego vardı. Takıma katkı yapmaya çalışıyorum. Takım için en isiyisini göstermeye çalışıyorum ve her geçen gün daha iyi olacağım. Bu akşam takıma yaptığım katkıdan memnunum." dedi.

ÖNCEDEN MUTSUZMUŞ

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana eleştirilerin odak noktasındaki Diego Ribas'ın Çaykur Rizespor maçından sonra yaptığı "bugün mutlu bir Diego vardı" yorumu yıldız futbolcunun mutsuz olduğunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.