Dijital Dünyanın En İyileri Törenle Seçilecek

Dijital Dünyanın En İyileri Törenle Seçilecek
Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evo’s Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 3. kez düzenlenecek olan, “Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni için geri sayım başlad...

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evo’s Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 3. kez düzenlenecek olan, “Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni için geri sayım başladı.

Bir çok siyasetçi ve ünlü simanın jüri koltuğunda oturduğu gecede yılın en iyileri ödüllendirilecek. Türkiye’nin önde gelen mankenlerinin katıldığı “Yıldızlar Geçiti” karma defilesi 4 Mart 2015 tarihinde Elite World Business Hotel’de Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Türkiye’de ilk defa halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı törende bu sene 40 farklı kategoride ödül sahibini bulacak. Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir milyonun üzerinde kişinin www.dijitaldunyaninenleri.com sitesi üzerinde yapılan oylama sonuçları ile sahiplerini bulacak. Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak ve Cengizhan Kaya tarafından organize edilen gece, ünlü oyuncu ve komedyen Metin Yıldız ve Miss Turkey 2009 güzeli ve oyuncu Ayça Kuru’nun sunumuyla gerçekleşecek.

Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl ilk kez Evos Angels Dijital Yayın Grubu ve KırmızıTürk Haber Platformu ödül törenine yepyeni bir sunum getiriyor. Eski bakan Bülent Akarcalı, Gazeteci Aykut Işıklar, Televizyoncu Ömür Sabuncuoğlu, Yapımcı Savaş Kalafat, Gazeteci Gökhan Kimsesizcan, Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği UTEK Başkanı Dr.Ömer Özdoğan, Konsiad Başkanı Abdullah Başçı başta olmak üzere isimleri sır gibi saklanan basın mensupları, siyasetçiler, birçok kuruluş yetkilisi gecede ödül takdiminde bulunacak. Ödül alacak isimlerin tören sonunda basına açıklanacağı gecede sürpriz etkinlikler de olacak.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en büyük karma defilelerine imza atan Evo’s Angels Dijital Dergisi, bu sene de dört modacı ve atmış tescilli model ile ses getirecek bir defileye hazırlanıyor. Koreografisini büyük bir titizlikle Asil Çağıl tarafından hazırlanan defilede modeller 5 aylık bir çalışmanın eseri olan kreasyonlarla defilede yerlerini alacaklar. Gecenin tüm kareleri İlker Uzunalan Media Studio ve Şeker Film Yapımcılık tarafından koordine edilecek. Türkiye’nin ilk artizztik e-ticaret oluşumu olan Evos Store, ünlü tasarımcılarla yer alacağı defile’de; Yelda Aslan / Işık kreasyonuyla, Nebahat Çağıl / Keçenin Büyüsü kreasyonuyla, Aydın Göynü / Düşler Ülkesinde Bir Garip Seyyah kreasyonuyla, Şinasi Günaydın / Renkli Düşler kreasyonuyla gecede sunum yapacaklar. 60 tescilli modelin yer alacağı bu defile şimdiden sosyal medya’da fenomen hale gelmiş durumda.

Gecede ödül töreni ve karma defilenin yanında aynı zamanda bir Evo’s Angels klasiği haline gelen “4. Vip Partisi” gerçekleşecek. Depo Dans Cafe ekibinden Büşra Yeter - Emek Yeter salsa gösterisi, Marina Federenko Modern Dans Gösterisi, DJ Erdem Özel müzik şovları ile davetlilere keyifli anlar yaşatacaklar. Ayrıca geceye katılan şanslı konuklar gecede çok büyük bir sürprize tanık olacaklar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.