“Dikkat Bisiklet Çıkabilir”

“Dikkat Bisiklet Çıkabilir”
“Şehrimizin Marketi” sloganıyla her geçen yıl büyüyen Sincap Marketler Zinciri, hizmette 14. yılını muhteşem bir kampanya ile taçlandırıyor.

Her yıl birbirinden güzel hediye ve kampanyalarla müşterisini buluşturan Sincap, iddialı olduğu konuda farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Sincap Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tabak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yatağanlı Osmanağa’da düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile buluştu. Bisiklet kampanyası hakkında bilgi veren Sincap Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tabak, “Sincap Marketler Zinciri 14. yılında özel bir kampanya ile 300 kişiye 300 bisiklet hediye etmeye hazırlanıyoruz. ‘Dikkat Bisiklet Çıkabilir’ sloganıyla 4 Haziran – 14 Ağustos 2016 tarihleri arasında 30 TL ve katları alışveriş yapan Sincap müşterileri, noter huzurunda yapılacak olan çekilişle 300 bisikletten birini kazanma şansını elde edecek” şeklinde konuştu.

ZAM YOK PARA KART VAR

Ramazan boyunca mağazalarındaki ürünlerine zam yapmayacaklarını belirten Ali Tabak, “Ramazan boyunca Sincap Marketler’de ürünlerin fiyatlarında zam olmayacak. Hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine verebilmeleri için Sincap Marketler’de 1 yıl boyunca geçerli para kart hazırladık. Bu kartlarla ihtiyaç sahipleri alışveriş yapabilecek. Kartlardaki paranın tamamını bir seferde kullanma zorunluluğu da yok. 30, 50 ve 100 TL olarak belirlenen para kartlar ile ihtiyaç sahipleri kendi alışverişlerini yapabilecek” ifadelerini kullandı.

Tabak, şu anda 27 şubeleri bulunduğunu belirtirken, mevcut şubeleri zenginleştireceklerine de dikkat çekti. Tabak, küçük marketleri kapatıp, daha büyük şubeler açabileceklerinin de altını çizdi. (M. Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.