Dikkat Emniyet uygulama yapacak

Dikkat Emniyet uygulama yapacak
Türkiye Geneli Trafik Uygulamasının ikincisi 23.06.2017 tarihinde tekrar ülke genelinde yapılacaktır.

Konya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada bayramda trafik uygulaması yapılacağı bildirildi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

 
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün Trafik düzenleme ve denetiminden sorumlu olduğu Devlet karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının en aza indirilebilmesi amacıyla; Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 26.05.2017 tarihinde tüm illerimizde olmak üzere altı saat süreyle Trafik ve Jandarma birimlerinin ortak katılımlarıyla gerçekleştirilen Türkiye Geneli Trafik Uygulaması yapılmış olup, ilimizde toplam 62 noktada 143 ekip 296 personel tarafından 2394 araç/sürücü kontrol edilmiş, muhtelif maddelerden cezai müeyyide uygulanmıştır.
 
Türkiye Geneli Trafik Uygulamasının ikincisi 23.06.2017 tarihinde tekrar ülke genelinde yapılacaktır.
 
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak özellikle şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs firmalarına yönelik yılın her günü internet üzerinden bilet alınarak sürücü, yardımcı personel ve yolcuların özellikle Emniyet Kemeri ve diğer ihlalleri denetlenmek suretiyle denetimlerimiz devam etmektedir.
 
Ramazan Bayramı dolayısıyla ilimizden dört bir tarafa trafik yoğunluğu artacağından 24-27 Haziran 2017 tarihlerinde diğer birimlerden de takviye alarak her 20 kilometreye bir ekip olacak şekilde trafik tedbirleri alınmıştır.
 
Özellikle yol kullanıcılarının bilgilendirilmesi amacıyla broşür, afiş vb. materyaller kullanılarak eğitimlere devam edilmektedir." ifadelerini kullanıldı 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.