Dikkat tüp düşebilir! Her gün yüzlerce kişi için tehlike oluşturuyor.

Dikkat tüp düşebilir! Her gün yüzlerce kişi için tehlike oluşturuyor.
Konya' da Numune Hastanesi civarında bir iş merkezinin çatısında unutulan tüp uzun zamandır civardan geçen yayaları ve araçları tehdit ediyor.

Konya Ferhuniye Mahallesi - Numune Hastanesi civarında bir iş merkezinin çatısında unutulan ve özellikle rüzgarlı - yağışlı havalarda düşme ihtimali olan büyük tüp tehlike saçmaya devam ediyor.

Her gün önünden yüzlerce insanın ve aracın geçtiği iş yerinde kış başında yapılan çatı tamirat işlerinde kullanılan tüpün orada durması adeta bir faciaya davet çıkarıyor. Tam bir sorumsuzluk örneği niteliğindeki ihmalkarlığın tüpe ihtiyaç olmadığı sürece sona ermeyeceği anlaşılıyor. 

Çatıdaki tehlikeden habersiz insanların olası bir düşme hadisesi yaşandığında başlarına ne düştüğünü anlayamayacaklarından eminiz. 

Tüpün çatıda durmaya devam etmesi halinde tüpten haberdar olan vatandaşların kaldırıma bir uyarı levhası koymaları en akıllıca çözüm gibi görülüyor.

Uyarı levhası konulacaksa bir örnek hazırladık. 

                            İŞTE O LEVHA:

             uyari.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.