Dilan Polat iddiası koca ilçeyi ayaklandırdı

Dilan Polat iddiası koca ilçeyi ayaklandırdı
 Editör
Türkiye gündemini meşgul eden Dilan Polat olayı, Karadeniz'de bir ilçeyi ayağa kaldırdı.

Karadeniz'in şirin ilçesi Fatsa'da Dilan Polat paniği yaşandı.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan bir kuyumcunun Dilan Polat - Engin Polat çiftinin tutuklandığı soruşturmada gözaltına alındığı iddiası, izdihama neden oldu. Kuyumcuda emanet bulunan altınlarını almak isteyenler, işletmenin önüne koşarken; iş yerinin sahibi Emre Sade, iddiaları yalanladı. Sade, “İddiaları uyandığımda gördüm, tamamen yalandan ibaret, şikayetçi olacağız.” dedi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcunun Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın tutuklandığı kara para aklama soruşturmasında gözaltına alındığı iddiası, izdiham yaşanmasına yol açtı.

Söylenti ilçede kulaktan kulağa yayılınca, dükkanın önünde kalabalık bir anda arttı.

Kuyumcu sahibi Emre Sade, 1980 yılından bu yana ilçede hizmet verdiklerini belirterek, “Dün sabah kalktığımda böyle bir dedikoduya maruz kaldım. Dedikodunun nereden ve nasıl çıktığını ben de anlayamadım. O anda insanlar adeta burayı yağmalayama geldi, dışarıda bir sürü insan vardı.” diye konuştu.

Emniyet güçlerinin, kuyumcu dükkanının olduğu yere gelerek açıklama yaptığını söyleyen Sade, “Bu müesseseden kimsenin alacağı bulunamaz. Bizim zaten düşüncemiz herkesin altınlarının kendi kasasında bulunması ama bırakmak istediklerinde de kendi emanet kasamızda saklayabileceğimizi belirtiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.