Diplomalarına yüzerek ulaştılar

Diplomalarına yüzerek ulaştılar
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde eğitim veren Köyceğiz Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olan 58 öğrenci, şişelere konup göle atılan diplomalarını yüzerek aldı

MUĞLA (AA) - Köyceğiz Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olan 58 öğrenci, şişelere konup göle atılan diplomalarını, yüzerek aldı.
Köyceğiz Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 5. dönem mezunlarını verdi. Lisenin Yat Kaptanlığı Bölümünden mezon olan 58 öğrenci için göl kenarındaki okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.
Mezun olan öğrencilerin alana girmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende öğrencilerin mezuniyet kütüğüne bröve çakmasının ardından, okul bahçesinde temsili olarak denize düşen bir öğrenciyi simgeleyen maket, diğer öğrenciler tarafından halat ve can simidi atılarak kurtarıldı.
Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından törene katılan protokol üyeleri, içinde öğrencilerin diplomalarının bulunduğu şişeleri sırayla Köyceğiz Gölü'ne attı.
Diplomaları göle atılan öğrencilerin göle atlayarak diplomalarını almaları renkli görüntüler oluşturdu. Diplomalarıyla gölden çıkan öğrenciler, sevinçlerini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle paylaştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.