Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm Fragmanı: Sadettin Köpek Neden Yalvarıyor?

Sadettin Köpek'in etkisizleştiği Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında, oba beyi yapılanların hesabını sormaya başlayacaktır. Oba Beyi büyük hayalini gerçekleştirebilmek için Oba içinde dirlik ve düzeni sağlaması gerektiğini bilmektedir.

 

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında etrafı düşmanlarla dolu olan Oba'nın düzeninin, adaletin dengesini korumayla olacağını bilmekte ve bu konudada yemin etmiştir. Sadettin Köpek iyice köşeye sıkıştığının farkındadır. Ertuğrul'a yalvaran Sadettin Köpek, bu çağrısına ne yanıt alacak? Diriliş Ertuğrul 76. Bölümde düşmanların netleştiğini göreniren oba beyi, içlerindeki düşmanların da kendilerini yıkamayacaklarını söyler.

Vakit, Adalet Vaktidir sözleri Diriliş Ertuğrul 76. bölüme damgasını vuracak ve 76. bölümün adalet üzerine şekilleneceğini gösteriyor. Tekfur’u öldürtüp ve suçu Ural’a yıkmak için Lazkaris’i Çavdar Obasına gönderen Vasilius, hain emelleri şimdilik başarıya ulaşmış gibi görünüyor. Lazkaris, Aliyar’a cinayeti ona Ural’ın yaptırdığını söylemiştir. Bu sözleri duyan Aliyar,  ne yapacak?

Tekfur cinayeti ile büyük bir tehlike altında olan Ural, bu durumdan kurtulabilecek mi? Lazkaris’in itiraflarını duyan Köpek, Candar, Aslıhan, Çolpan ve Kutluca ne yapacak?

Saadettin Köpek, Aslınhan'dan istediği evlilik cevabı almıştır. Fakat Lazkaris’in itirafı bütün obayı karıştıracak gibi görünüyor. Aslıhan’la evlendirileceği ümidiyle bekleyen Batuhan bu olay karşısında ne yapacak? Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Köpek, bu sorunları aşarak Aslıhan’la nikâhlanabilecek midir? Tüm soruların cevapları Çarşamaba günü TRT 1'de Diriliş Ertuğrul 76. Bölümde cevap bulacak.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar