Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?
TV’lerde diziler yeni sezonun startını verdi. Reyting rekortmeni diziler birbiri ardına yeni sezon için perdeyi aralarken, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi DİRİLİŞ: ERTUĞRUL’un hayranları heyecanla yeni sezonun ilk fragmanını bekliyor

TV’lerde diziler yeni sezonun startını verdi. Reyting rekortmeni diziler birbiri ardına yeni sezon için perdeyi aralarken, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi DİRİLİŞ: ERTUĞRUL’un hayranları heyecanla yeni sezonun ilk fragmanını bekliyor. Dizi oyuncuları sosyal medya üzerinden hayranlarının sorularına kaçamak yanıtlar verirken, kendilerinin de yeni sezonu iple çektiklerini dile getiriyor. Yapımcı firma da henüz yeni sezonla ilgili ışık yakmadı.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz yıl yeni sezonu 30 Eylül akşamı açan DİRİLİŞ: ERTUĞRUL dizisi bu sezona da yine eylülün son haftası (28 Eylül Çarşamba) ya da ekim ayının ilk haftası (5 Ekim Çarşamba) günü başlaması bekleniyor.

İlk iki sezonunda fırtınalar estiren ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi, üçüncü sezonunda da yine çok konuşulmaya ve rekorlar kırmaya aday.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.