Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan’dan ayrıldı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan’dan ayrıldı
ATİNA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında bulunduğu Yunanistan’ın başkenti Atina’dan ayrıldı.Yunanistan Dışişleri...

ATİNA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında bulunduğu Yunanistan’ın başkenti Atina’dan ayrıldı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılan Çavuşoğlu, ardından Atina Havalimanına geçti. Çavuşoğlu, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras ve diğer yetkililer tarafından uğurlandı.

Bugün öğle saatlerinde Atina’ya gelen Çavuşoğlu ve mevkidaşı Kocias, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlemişti.

Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğini de ziyaret eden Çavuşoğlu, burada Batı Trakya Türk azınlığı temsilcileri ve seçilmiş müftüler ile bir araya gelmişti.
Mevlüt Çavuşoğlu’nun Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ve Başbakanı Aleksis Çipras ile öngörülen görüşmeleri ise Pavlopoulos’un başkanlığında yapılan ve Çipras’ın da katıldığı siyasi parti liderler zirvesinin uzun sürmesi nedeniyle yapılamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.