Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinden eğitime destek

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinden eğitime destek
Dernek tarafından yenilenen Nazım Akcan İlkokulu'nun konferans salonu törenle kullanıma açıldı

ANKARA (AA) - Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği (DMEDD) tarafından yenilenen Nazım Akcan İlkokulu'nun konferans salonu, dernek üyelerinin yanı sıra Ankara'daki yabancı misyon şeflerinin eşlerinin de katıldığı törenle açıldı.

Törende konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru'nu eşi Canan Koru, salonun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dernek olarak eğitime katkı sağlamayı amaç edindiklerini belirten Koru, salonun yenilenmesinde geçen yıl Aralık ayında yapılan Geleneksel DMEDD Kermesi'nde elde edilen gelirin kullanıldığını kaydetti.

Geçen yıl da yine aynı okulda, öğrencilerin biraz daha iyi koşullarda eğitim görebilmesi için engelliler sınıfı oluşturduklarını söyleyen Koru, okulda eğitim gören çocukların da gelecekte benzer sosyal sorumluluk projelerinde görev almasını umduklarını ifade etti.

Okul Müdürü Tahsin Kaya da katkılarından dolayı DMEDD mensuplarına öğrenciler, öğretmenler ve veliler adına teşekkür etti.

"İyilik yolculuğunuzda okulumuzu durak yaptığınız için teşekkür ederiz" diyen Kaya, öğrencileri geleceğe hazırlanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Salonun yenilenme aşamalarını gösteren slayt gösterisiyle devam eden program, okulda eğitim gören öğrencilerin sunduğu şiir, şarkı ve dans gösterilerinin ardından sona erdi.

Programın ardından, Doğantepe Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.