Diyanet anaokulu açıyor

Diyanet anaokulu açıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı kampüsünde açılacak anaokulu, pazartesi gününden itibaren yaz okulu uygulamasıyla, yeni eğitim öğretim döneminde de normal müfredatıyla hizmet verecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı kampüsünde ilk kez anaokulu açılacak. Birim, 3-11 yaş arasındaki çocuklara yaz okulu uygulamasıyla başlayacak, eğitim öğretim döneminde de 3-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet verecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, pazartesi günü açılacak yaz okuluna 3-11 yaş arasındaki çocuklar kabul edilecek. Başkanlığın kampüsünde yer alacak yaz okulu 09.00’da başlayıp, çeşitli etkinliklerle 18.00’e kadar devam edecek.

Anaokulunda, çocukların yeteneklerini ve başarılarını ön plana çıkartmaya yarayacak nota, düş sokağı, bilim, el sanatları, akıl ve zeka oyunları, İngilizce kulübü, Arapça atölyesi gibi atölyeler yer alacak.

Birim, yaz okulu olarak 12 Ağustos'a kadar sürecek. Anaokulu, yeni eğitim öğretim döneminde de 3-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet verecek.

Kayıt yaptırmak isteyenler, Diyanet İşleri Başkanlığının kampüsündeki anaokuluna başvurabilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.