Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den ATO'ya ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den ATO'ya ziyaret
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terörün bitmesi ve yaraların sarılması için yapılan çalışmalarda hükümetin...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terörün bitmesi ve yaraların sarılması için yapılan çalışmalarda hükümetin yanında olduklarını belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyasına 500 bin lira destek verdiklerini bildirdi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyasına destek veren ATO Meclisi adına Bezci'yi makamında ziyaret etti.

ATO Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Bezci, terörün bitmesi ve yaraların sarılması için yapılan çalışmalarda hükümetin yanında olduklarını belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyasına 500 bin lira destek verdiklerini kaydetti.

Terörle mücadele eden asker ve polislerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında iş adamları olarak kendilerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Bezci, 150 bin aktif üyesi bulunan ATO'nun Türkiye'nin ikinci büyük odası olduğunu ifade etti.

Bezci, Diyanet İşleri Başkanlı aracılığıyla yaraların sarılmasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, "ATO olarak toplumun nerede yarası varsa oraya merhem olmak için çabalıyoruz. Soma'ya da yardım gönderdik, Somali'ye de. Van depreminde Erciş’e yurt yaptırdık, şimdi de askerlerimize içi giyim ve gıda gönderiyoruz, şehit ailelerine maddi yardım yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.