DİYARBAKIR POLİSİNDEN HUZUR OPERASYONU

DİYARBAKIR POLİSİNDEN HUZUR OPERASYONU
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri son günlerde terör örgütü adına propaganda yaparak halkın huzurunu bozanlara yönelik 'Huzur' operasyonu düzenledi.

- Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri son günlerde terör örgütü adına propaganda yaparak halkın huzurunu bozanlara yönelik 'Huzur' operasyonu düzenledi.

Özel harekat timleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile müşterek düzenlenen operasyona İnsansız Hava Araçları (İHA) havadan destek verdi. Son günlerde yaşanan olumsuzlar karşısında vatandaşların huzurunu bozucu olaylara meydan vermemek için Sur ilçesinde yapılan operasyona katılan polis ekipleri cadde cadde, sokak sokak arama yaptı. Operasyonda şüpheli görülen şahısların üst aramaları ile birlikte GBT sorguları da yapıldı. Özellikle çocuk yaştakilerin suça itildiği ihbarı alınan bölge olarak tespit edilen Fiskaya Mahallesi ve Ferit Köşk Mahallesi'nde yapılan operasyonlarda metruk binalar didik didik arandı.

Zırhlı araçların da destek verdiği operasyona çok sayıda polis katıldı. Halkın huzur ve güveni için bu tür operasyonların sürekli olarak devam ettirileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.