Diyarbakır'da market önünde bekleyen öğrenciler minibüsün altında kaldı

Diyarbakır'da market önünde bekleyen öğrenciler minibüsün altında kaldı
Diyarbakır'da minibüsün kontrolden çıkarak market önünde bekleyen 5 öğrenciyi önüne alıp markete girdiği kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da minibüsün kontrolden çıkarak market önünde durmakta olan 5 öğrenciyi önüne alıp markete girdiği kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün sabah vakitlerinde merkez Yenişehir ilçesinde Diyarbakır-Elazığ karayolu Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında oldu. Edinilen bilgilere göre, Mehmet K. himayesindeki 21 EN 834 plakalı minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp markete daldı. O sırada market önünde durmakta olan 5 öğrenci, minibüsün çarpmasıyla yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin sonrasında Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.