Diyarbakır'da Miraç Kandili programı

Diyarbakır'da Miraç Kandili programı
Diyarbakır İl Müftülüğünce Kayapınar ilçesindeki Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından Kayapınar ilçesinde bulunan Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından Diyarbakır Cebeli Nur Camisi'nde akşam namazına müteakip gerçekleştirilen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Türkçe ve Kürtçe okunan mevlidin ardından, program yapılan duayla sona erdi.

İl Müftüsü Burhan İşliyen AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gecenin, ümmetten şirk koşmayanların cennete gideceğinin müjdelendiği gece olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Her mübarek gecede olduğu gibi bu gecede kalplerimizi öfkeden kinden nefretten arındırma onun yerine sevgi ve muhabbeti doldurmayla çalışmalıyız. Mutlaka yakınlar ziyaret edilmeli, küslükler kaldırılmalı, her şeyden önce Rabbimize karşı yaptıklarımız ve yapmamız gerekirken, yapamadıklarımız konusunda kendimizi, nefsimizi bir muhasebeye tabi tutmalıyız."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.